نحوه پاک کردن کش مرورگر کروم برای استفاده از ایمیل دانشگاهی

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۸ کد : ۴۸۴۵ آموزش
نحوه پاک کردن کش مرورگر کروم برای استفاده از ایمیل دانشگاهی

شیوه پاک کردن کش و کوکی مرورگر کروم

برای پاک کردن کش و کوکی‌ها در گوگل کروم باید به منوی تنظیمات مرورگر برویم. به این منظور سه روش مختلف وجود دارد. روش نخست آن است که روی آیکون سه نقطه عمودی در گوشه راست-بالای صفحه کلیک کنیم و به بخش More Tools و سپس Clear Browsing Data برویم.

ممکن است در تصویر فوق متوجه شده باشید که یک کلید میانبر نیز به این منظور وجود دارد. برای این که مستقیماً به صفحه مربوط به پاک کردن کش و کوکی گوگل کروم برویم باید به طور هم‌زمان کلیدهای Ctrl+Shift+Delete را بزنیم.

در نهایت باید به پنجره Clear Browsing Data برسید.

نخستین چیزی که در این صفحه انجام می‌دهیم، انتخاب بازه زمانی برای پاک کردن کوکی‌ها و کش است. روی فلش کنار کادر Time Range کلیک کنید تا یک منو باز شود و سپس بازه زمانی مورد نظر خود را انتخاب نمایید. این مقدار به طور پیش‌فرض روی All Time تنظیم شده است.

پس از چند ثانیه کش و کوکی‌های مرورگر کروم با تنظیماتی که انجام داده‌اید، پاک می‌شوند.

سپس در باکس جدید http://mail.zbmu.ac.ir/mail را تایپ نموده و اینتر را بزنید.

( ۲ )

نظر شما :